Ook de jeugd van Sparta Haacht heeft zich voor komend voetbalseizoen met 5 jeugdploegen ingeschreven voor het nieuwe bekerformat tussen regionale clubs (Silver).

Meer info volgt later.

WM Soccer Events

De kalender voor de eerste ploeg:

De kalender voor de jeugd: 

 
Voor de jeugd van Sparta wijzigt er niets, de geplande trainingen kunnen blijven doorgaan!
Publiek blijft niet toegelaten, behalve 1 persoon bij kinderen tot 13 jaar.
 
Bedankt om ook steeds een mondmasker te dragen in ons Sparta Park
 

Na jaren van hard werk, steeds verbeteren en de inzet van vele mensen.
Maar ook na jaren van voetbalplezier en samenspel voor jong en oud heeft Sparta Haacht zijn eerste ster ontvangen na een jeugdaudit van Voetbal Vlaanderen en Double Pass. 
 
Deze ster is een bekroning voor onze leden, trainers, afgevaardigden, bestuur en alle andere vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor het voetbalplezier van een groeiend aantal jongens en meisjes.
 
Het is tevens de hoogste bekroning die een gewestelijke voetbalclub kan krijgen. 
Dit is een bevestiging en een weer stap vooruit!
 
 

Yes, vanaf nu kan iedereen die online shopt ons steunen!


Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat? Maak kennis met Trooper.

Een website die ervoor zorgt dat je onze vereniging kan steunen door één extra klik wanneer je online shopt. En jouw aankopen kosten je geen eurocent meer.

AMATEURCOMPETITIES VOETBAL VLAANDEREN DEFINITIEF STOPGEZET

De crisiscel van de KBVB, waarin alle geledingen van het Belgisch voetbal (Voetbal Vlaanderen, ACFF, Pro League en KBVB) zijn vertegenwoordigd, is opnieuw bijeengekomen op maandag 25 januari.

Tijdens deze vergadering is de unanieme beslissing genomen om alle amateurcompetities voor mannen en vrouwen dit seizoen met onmiddellijke ingang stop te zetten.

Deze beslissing was de enige mogelijke in het licht van de gezondheidsmaatregelen die nog steeds van kracht zijn met het oog op de bestrijding van Covid-19.

Covid-19 heeft een enorme impact op het voetbal. Honderdduizenden spelers kunnen hun favoriete sport niet beoefenen. Voor de clubs zijn de gevolgen organisatorisch en financieel enorm. De KBVB is zich bewust van de moeilijke financiële situatie waarin de clubs verkeren. De KBVB zal bondsbijdragen schrappen voor de volgende maanden waarin niet gevoetbald mag worden. Het totale steunpakket van de KBVB aan de clubs bedraagt hierdoor sinds het uitbreken van de pandemie om en bij de 8mio €.

WELKE COMPETITIES ZULLEN WEL NOG GESPEELD WORDEN?

Concreet betekent dit dat de Jupiler Pro League, 1B Pro League, de Croky Cup en de Scooore Super League (Women’s Super League) de enige competities zijn die zullen worden voortgezet, dit mits naleving van de met de overheden overeengekomen akkoorden.

Alle andere competities worden als blanco beschouwd; alle rangschikkingen worden geannuleerd en er zullen geen kampioenen noch sportieve stijgers en dalers worden aangeduid.

Bovendien zal er geen winnaar zijn van de Beker van België Vrouwen en Futsal.

Amateurcompetities Voetbal Vlaanderen definitief stopgezet | Voetbal Vlaanderen

Koop nu de enige echte Sparta GROEN-WIT GIN via deze link

Opgelet: We zijn verhuisd!        Nieuw adres: Elleveldweg 57 - 3150 Wespelaar          Tel: 016 60 50 95        Email: Contact clubInfo JeugdTornooi